Ve středu 17.4.2024 proběhla v naší jídelně akce Vaříme s Podravkou 

Celý den s námi vařil profesionální kuchař ze společnosti Podravka - Lagris, a.s., 

pan Zbyněk Diatka.

Připravili jsme:

KUKU PAKA - africké kuřecí karí s rýží a čerstvým koriandrem

Pečené kachní stehno, červené zelí, chlupaté knedlíky

Stravování v době nemoci

V první den nepřítomnosti žáka může být oběd vydán do jídlonosiče v době od 11:15 - 11.45 hod.

Druhý a další dny nepřítomnosti nejsou považovány za pobyt žáka ve škole, a proto žák nemá nárok na zvýhodněné stravování a musí si obědy odhlásit obvyklým způsobem.

 

Snižujeme energetickou náročnost našeho gastroprovozu

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode